Bogstad Gård søker smed.

Hovslager-Photo by Jonathan Bean on Unsplash.jpg

Handverkslaget har blitt kontaktet av Bogstad Gård i Sørkedalen (Oslo), som søker etter en smed med behov for nye lokaler. Smia på Bogstad Gård er nå til leie og de ønsker å få inn en selvstendig smed.

Bogstad Gård ligger under Stiftelsen Norsk Folkemuseum hvor de i dag driver museum, kafe og selskapsdrift. På gården har de allerede en møbeltapetserer og ønsket deres er at de innen 2023 tilrettelegger for å skape et miljø med aktører for flere tradisjonshåndverk.

Bogstad er et 1700-talls fredet Herregårdsanlegg som savner en smed med egen virksomhet. Deres visjon er å fylle “Allen” hvor smia ligger med ulike bedrifter som representerer ulike verneverdige Håndverksbedrifter. Det er derfor av betydning at virksomheten holdes åpen for publikum etter avtale med museet.

Er du interessert i denne spennende muligheten, ta kontakt med Benedicte B. Jerkø ved å sende henne en e-post via kontaktboksen under eller ved å ringe henne på 917 15 823. Søknad med CV kan også sendes direkte til e-post bogstad@bogstad.no.

SØKNADSFRIST: 15. august 2021.

 

Kontakt Bogstad Gård her:

Forrige
Forrige

“Tre og Tønner” søker lærling i bøkkerfaget

Neste
Neste

Invitasjon til vår stand på TREinord.