Lyst til å arbeide i et orgelbyggeri?

Br. Torkildsen Orgelbyggeri AS er en 4. generasjonsbedrift med 6 ansatte som ble etablert i 1880. De arbeider med bygging og restaurering av pipeorgel. Deres arbeidsområde er hele Norge. Største parten av arbeidet foregår på deres verksted i Åsen, Levanger kommune (Trøndelag fylke).

I de siste 30 årene har de i hovedsak bygd nye orgel etter norske forbilder fra 1800-tallet, men har også bygd instrument basert på franske og tyske klassiske orgel. De har vært så heldig å fått flere store prestisjeprosjekter, blant annet nytt kororgel til Nidarosdomen. Firmaet har flere spennende nye orgel under planlegging og i produksjon.

Nå søker de etter en person som kunne tenke seg å arbeide i et orgelbyggeri og er glad i å jobbe kreativt med hendene. Gjerne med en interesse for musikk og musikkinstrument. Mye av arbeidet er snekkerrelatert, men vi jobber også med andre materialer som skinn, lær og metall.

Du kan enten være en ungdom som ønsker å arbeide mot et svennebrev eller en fagarbeider som ønsker å prøve noe annet innenfor tradisjonshåndverk.

Virker dette interessant og du kunne tenke deg å begynne i deres verksted er det bare å ta kontakt.


Nils G. Torkildsen
Tlf: +47 977 40 984
E-post: post@brtorkildsen.no
Hjemmeside: brtorkildsen.no

Forrige
Forrige

Posebyhaven søker tradisjonshåndverkere.

Neste
Neste

Årsmøte 2022 - Kom med innspill.