Endringer i “Handverkstorget” og Tips en annen tradisjonshandverker om oss.

Handverkslaget er per i dag drevet på dugnad og vi gjør så godt vi kan for å tiltrekke oss flere medlemmer og flere tradisjonshandverkere på vårt alles “Handverkstorget”, et register til stor fordel for kunder og offentlige etater som søker kvalifiserte fagfolk innen mange ulike fag.

Fagformidler innen tradisjonshåndverk

Etter et par henvendelser om hvordan vi enklere også kan inkludere pensjonerte eller fagfolk som ikke lengre utøver yrket sitt i tjenestesammenheng, men som fortsatt ønsker å være til nytte for folk, så har vi nå gitt hver handverker på “Handverkstorget” en status, enten “Tjenesteyter” eller “Fagformidler”. De som er “Tjenesteyter” utfører oppdrag mot betaling, mens “Fagformidler” har kompetansen som en tjenesteyter men av ulike grunner er kun tilgjengelig som en formidler av faget og har ikke inntekter fra arbeid lengre. En “Fagformidler” kan bli oppført i handverkstorget som støttemedlem eller hovedmedlem. Vi håper at dette vil føre til at flere som ikke lengre yter faget i tjenestesammenheng vil ønske å bli ført opp, slik at vi sikrer at kunnskapen kan videreformidles til yngre generasjoner.

I tillegg er det sikkert mange av dere som kjenner andre tradisjonshandverkere innen ulike fag. Vi er svært takknemlige for at folk snakker om Handverkslaget! Om du ønsker kan du nå også sende en annen tradisjonshandverker et enkelt tips om oss, i håp om at de også ønsker å bli medlem og få plass på “Handverkstorget”.

Tusen takk for ditt bidrag for å gjøre tradisjonshandverket mer kjent!

 

Steg 1 - Velg fag - Klikk boksen “Vi har plass til flere…”:

Tips en tradisjonshåndverker - møbeltapetserer
 

Steg 2 - En e-post boks autoutfyllt dukker opp, fyll inn din venns e-post adresse, skriv en kort personlig melding og klikk send:

Tips en tradisjonshåndverker om Handverkslaget.
 

Steg 3 - Tusen takk for ditt bidrag!

 
Forrige
Forrige

Referat fra vårt ordinære årsmøte, 27. april 2021

Neste
Neste

Stilling som restaureringshandverkar