Handverkslaget arrangerer handverksseminar sommeren 2023.

Bli med da vel. Vi inviterer alle medlemmer til å bli med på denne historiske begivenheten på Hardanger fartøyvernsenter i Norheimsund. Et handverkseminar arrangert av handverkere for handverkere (og andre interesserte) det blir andre helgen i juni 9-10 og 11 juni samtidig som trebåtfestivalen i Norheimsund.

Vi ser for oss at enkeltmedlemmer kan ha salgsutstillinger og demonstrere håndverk eller gjerne kombinere disse tingene.  Vi tenker at vi kanskje kan få til noe stunt der vi for eksempel økser material til et lite grindbygg og hugger det sammen i løpet av en dag. Dette kan vi auksjonere eller lodde ut den siste dagen. Ulike håndverkskurs er aktuelt, vi kan til og med låne det store auditoriet og prate om et eller annet. Årsmøtet til Handverkslaget vil bli samtidig som seminaret. Ønsker du å være med på  noe av dette så send oss en e-post på post@handverkslaget.no 

Vi trenger folk som kan være med i arrangementskomiteen. Vi er klar over at dette ikke er den mest etterlengtede oppgaven for de fleste, men husk at vi i styret også har jobb og familie, slik at kapasiteten begrenser seg litt for oss også. Komiteen kan ha møter over HVL (Handverkslaget) sin Zoom konto og vi har medlemmer på fartøyvernsenteret som kan kontaktes og som kjenner stedet. 

Noen andre saker som styret arbeider med: 

  • Vi arbeider videre med å danne en egen faggruppe innad i Creo, her er vår leder Tore Granmo godt i gang, det aller meste er på plass. Nå er det bare avhengig av at noen av våre medlemmer er interessert i å være med, mer informasjon kommer i eget nyhetsbrev og på sosiale media.

  • Profilklær, det er viktig for oss at dette er produsert på en etisk forsvarlig måte. Det kommer snart.

  • Vi ønsker å kjøre en rekke med digitale foredrag om entreprenørskap og innovasjon for håndverksbedrifter. Dette avsluttes med foredrag på seminaret i sommer.

  • Vi arbeider videre med å fremme tradisjonshåndverket og håndverkerne med sine ulike fag på sosiale media og på vår nettside (Handverkslaget.no)

Forrige
Forrige

Puglia, ett eventyr for to lansens håndverkere

Neste
Neste

Randsfjordmuseet søker aktive tradisjonshåndverks utøvere under “Håndverkslørdag”, 27. august 2022.